Attention: You are using an outdated browser, device or you do not have the latest version of JavaScript downloaded and so this website may not work as expected. Please download the latest software or switch device to avoid further issues.

SVS Foundation News

News stories from the School and Old Suttonian communities

News > Events > SVS Foundation Quiz Night 2022

SVS Foundation Quiz Night 2022

Last Friday, we were delighted to host our first social event at the School in over two years, with the return of the SVS Foundation Quiz Night.
10 Mar 2022
Written by Will Radford
Events

Last Friday, we were delighted to host our first social event at the School in over two years, with the return of the SVS Foundation Quiz Night. The event saw over 200 parents, past parents, staff, governors and Old Suttonians come together for a fundraiser in aid of Sepsis Research FEAT. The strength of response for the event far-surpassed what he had expected and we were delighted to have 26 tables competing.

The evening was overseen by our quizmaster-extraordinaire, David Gilman (SVS Parent 2014-2021), who compered questions ranging from Latin translations to celebrity body parts. The piece-de-resistance was undoubtedly his final round - a guess-the-movie round featuring scenes re-enacted by members of staff. For those of you who were unable to make it on the night, a link to the movie clips is included below.

After some strong quizzing, the scores were totalled up and the Headmaster and Governors’ team was announced (much to their embarrassment) as the runaway winners.  

In total, the evening raised an amazing £2148.63 for Sepsis Research FEAT, which was a fantastic result. Our thanks go to everyone who contributed to its success. Particular mentions should go to the army of Second Form Junior Leadership pupils who worked tirelessly all night setting the room up and working as runners for the quiz. In addition, our thanks go to the team of Third Form, Fifth Form and Upper Sixth markers, the scorer - Emma Gilman, as well as all of the staff who helped with the catering, bar and floristry.

All-in-all, a fantastic event and a real showcase for the strength of the SVS community. Thank you to everyone who came along and we look forward to seeing you at another event soon.

 

Movie Clips:

1) Mr Fowle and Mrs Vicary - https://youtu.be/aTvydnTL_LI

Answer: https://youtu.be/SoI1mW7l6SU

2) Mr Horley- https://youtu.be/Cg3KdMp9Gm4

Answer: https://youtu.be/ZOpCVCCC5wM

3) Miss Oliver and Dr Henshaw - https://youtu.be/xRWGUtR-HW4

Answer: https://youtu.be/tawV_Q3ptTA

4) Mr Fewson and Mrs Buckland - https://youtu.be/QUkmji_zirQ

Answer: https://youtu.be/oeFCxu0KX_g

5) Mr Sansom and Mme Heurtevent - https://youtu.be/lfEFg1S7bwc

Answer: https://youtu.be/hqO2Uq5lAjk

6) Mr Zane and Mrs Porter - https://youtu.be/ZP_sxAsr-2c

Answer: https://youtu.be/nrni3ChrG44

7) Mr and Mrs Carr - https://youtu.be/W2W--QUWC_s 

Answer: https://youtu.be/9g1cuKvNm_4

8) Mr Thomas and Mrs Swaine - https://youtu.be/p-yNAxwERSg

Answer: https://youtu.be/14gs9JwRE4I

Similar Stories

On Thursday 23rd May, 12 members of the wider SVS Community headed up to London to visit the RHS Chelsea Flower Show, for the second annual meet-up at the event. More...

It was a pleasure to once again host our US-based Old Suttonians at a reunion dinner in New York last night. This year, … More...

This year's SVS Foundation Quiz Night took place on Friday 3rd May. We ended up with over 210 guests attending, which me… More...

OS vs School 1st X1 Hockey

Last Friday, we were delighted to host the OS vs School 1st XI girls’ and boys’ hockey matches on the Astroturf.  As alw… More...

On Tuesday, we were delighted to hold the annual Ian Kay (1941 M) Luncheon at the RAF Club, Piccadilly. The event was at… More...

Most Read

Katie is a sports presenter who works for the BBC network as part of the BBC Sports team. More...

On Thursday 23rd May, 12 members of the wider SVS Community headed up to London to visit the RHS Chelsea Flower Show, for the second annual meet-up at… More...

OS vs School 1st X1 Hockey

Last Friday, we were delighted to host the OS vs School 1st XI girls’ and boys’ hockey matches on the Astroturf.  As always, both matches were played … More...

Have Your Say

 
This website is powered by
ToucanTech